torsdag 16 augusti 2007

Lite utställningsträning

Mår lite bättre men hostar - massor. Tog Willows lunchpromenad i alla fall, husse hade möte.

Mötte en snäll men med en liten traktor. Den och han var spännade men sekatören var läskig. Stod och pratade lite om Norrköpingsutställningen (han skulle jobba där). Willow blev jättehoppig. Tråkigt att stå still när man luktat på hela traktorn och hela gräsplätten...

Gick en liten bit. Mötte äldre man i elrullstol som ville hälsa. Willow fjantade lite och hoppade - förvånansvärt nog - inte upp i knät på honom. (Det stora grå skägget kanske räckte för att han inte skulle vara Alfons husse?!) Hon nosade dock glatt på hans byxor och framför allt hans ena fot. Han hade tydligen ett sår på den foten som inte ville läka, det är jättemysko, Willow gjorde likadant på Alfons husse precis innan han fick blodförgiftning. Det vore väldigt spännade att veta vad hundar egentligen "ser" med nosen!

Bytte halsband. Övade lite ställa upp, jogga, (hosta), ställa, jogga (hosta, hosta, HOSTA). Bytte tillbaka. Gick en bit till. Frågade en vilt främmande pensionär om hon kunde titta på Willows tänder (var lite orolig för att hon kanske var på väg in i en folk-är-läskiga-fas). Tandvisningen gick hur bra som helst och pensionären såg något mindre konfys ut när jag förklarat att vi tränade inför utställning.

Vandrade hem. Hostade. Välte... Bläh...

Övade lite på fånga inne. Gick inte lika bra som igår kväll.

Inga kommentarer: