torsdag 8 november 2007

Prosit...

Har inte varit inne och skrivit på länge, ska försöka uppdatera mig bakåt (och så klart framåt)när jag hinner.

Gjorde ett pytteträningspass inne. Hit + sitt, intill, sväng, surra (båda hållen). Övade *lite* på backa och framåt. Det gick lustigt nog bättre när hon backade vid min sida än när jag stod framför henne (vilket dock funkar jättebra i dörröppningar och liknande när vi ska ut/in).

Willow nyser. Vitt och gult slime. Urk. Tack och lov inte så ofta. Hon har bara hostat en gång idag och har inte feber.

Hon verkade lite piggare så vi gick ett kvarter längre bort (d v s två kvarter). Gjorde två sitt, ett hit + sitt och några meter intill. Träffade en trevlig kvinna som blev lite förälskad i Willow och tog med oss till grannen för att visa Willow - kul när folk gillar henne. Willow fjantade lite, har ju inte haft så många intryck dom senaste dagarna men kom efter en liten stund fram till att hon gillade sina nya vänner och gosade med dom.

Har kontaktat veterinären igen och vi får visst själva slå upp på SVA:s sida vilka prover vi vill ha tagna. Tydligen har ALDRIG någon tidigare velat ha reda på vilken sorts hosta hunden har... Förstår inte varför - nu när jag läst på lite mer om dom olika kennelhostorna så är det klart att jag vill ha reda på om jag ska hålla Willow isolerad från andra hundar ett par veckor eller 3-4 mån! Dom tre månadernas skillnad i isolering vill jag inte ha i onödan eftersom båda Willow och jag skulle bli lite knäppa av att galoppera åt motsatt håll så fort vi ser en hund under en så lång period...