måndag 11 juni 2007

Mer värme

Hett som en bakugn på efter lunchen promenaden. Varken Willow eller jag orkade göra särskilt mycket men vi var överens om att skugga är bra... Träffade en tjej från gruppbostaden och hennes vårdare. Tjejen var nyfiken och ville hälsa på Willow men samtidigt lite rädd. Willow blev jättehoppig, troligen nervositet över att tjejen rörde sig annorlunda och talade sluddrigt. Tyvärr trissade dom varandra i nervositet men ingen skada skedd, Willow tassade ingen och vi får kanske försöka igen en annan dag.

Kvällspromenade till fotbollsplanen intill skolan. Hade med Willows nya leksak som jag köpte på utställningen. Litet rep med stor boll som går ner tillsammans med långlinan i magväskan :) Den nya leksaken var VÄLDIGT populär, hon sprang som en galning med den, ungefär som när hon var bebis och fick sitt första boll-rep ;) Nackdelen var att hon inte ville dela med sig av leksaken - med det vanliga tuggrepet brukar hon komma bort och vilja att vi ska leka tillsammans...

Övade lite sitt, ligg, platssättning, inkallning och platsläggning. Det gick rätt bra. Alla former av apport var dock helt hopplösa idag. Willow var lite seg (vädret?!) och lite lättdistraherad. När det kom några ungdomar och satte sig på skolgården blev hon väldigt intresseread och koncentrerade sig inte så bra på mig. Med lite övertalning och extra stor "molloserfördröjning" så gick det dock hyfsat att få henne att göra saker (inte ligg). När ungdomarna slog på någon sorts musik började hon gruffa och skälla. Jag lyckades inte få henne att sluta så jag bestämde mig för att det var dags att gå hem. Gick förbi ungdomarna och sa hej och då slutade Willow sura och ville hälsa istället. Det fick hon inte heller.