torsdag 26 juli 2007

Hussespår & bad

Snörvlar fortfarande men mår bättre. Tränade lite jogga och ställa upp blandat med balansövningar...


Gick i skogen ihop med husse och fotade lite. Gjorde ett ganska långt spår som sick-sackade över en stig och mellan lite olika terräng. Provade att promenera längs ett par nya stigar i skogen
och blev borta från spåret nästan en timme d v s tre ggr så länge som jag brukar köra. Endera det eller värmen gjorde att Willow inte gick så bra som tidigare. Hon tappade spåret flera gånger i relativt mjuka (raka) kurvor men hittade så småning om spårslutet.



Gjorde ett gömma-husse-spår för att få till nåt som hon skulle lyckas med så att vi slutade när det gick bra istället för när det gick dåligt. Willow blev helt exalterad när husse försvann och kunde inte stå still. Fick hålla henne i halsbandet. Efter en stund (d v s när jag tror att husse har gömt sig) börjar vi gå framåt mot den första klädnypan, hinner halvvägs innan Willow gör ett jätteryck samtidigt som jag snubblar. Åker i backen så att det stänker! Tyvärr ett av de lite mer blöta skogsavsnitten... Willow försvinner i hög fart.

Husses foton av Willow när hon kommer fram till honom. Kan du se hunden?

När jag rest mig upp och nästan hunnit till upptaget kommer hon tillbaka, i full fart och med munnen full av spårslutet. När hon visat det för mig försvinner hon in i skogen igen och joggar fram och tillbaka mellan mig och husse. När jag också närmar mig husse är hon nöjd och börjar entusiastiskt gräva ner det lila ufot... Tja, det gick inte riktigt som planerat men hon klarade i alla fall spåret...

Badade Willow inför utställningarna. Hon börjar välja sig men hon tycker inte att det är kul. Tack och lov för henne Gahndi-artade passiva motstånd! Hon tittar sorgset på dörren alternativt kniper ihop ögonen och kör in huvudet i min famn... Har insett att hon gillar varmt duschvatten (oavsett vad rekommendationerna säger).