måndag 31 december 2007

Nyår

Hostar och snorar blodigt slime :(
Husse rosslar och har ont i halsen :(

Släpade oss ut i skogen och tog en promenad med Willow. Hon hade inte så mycket spring i benen som jag trodde hon skulle ha men hon hade kul i alla fall.

Övade lite sitt,

ligg, sitt + stanna, ligg + stanna,

kom och fånga. Sen var husse och matte helt slut.

Nyårsmiddag här hemma med kompisar. Gick bra frånsett att nästan alla var hostiga och snörvliga.

Husse tog en kvällspromenad med Willow och några av våra kompisar efter maten. Det gick fint trots att det sköts lite här och var.

Försökte ta slut på Willows hjärncell genom att låta henne och bebisen gosa. Gick mycket bättre än förra gången - då verkade plutten tycka att hon var lite läskig men nu gick det bra.

Willow har fått in rätta knycken för att hindra bebisar att falla över kanten på sängen, kommer dom inom en halvmeter från kanten sträcker hon ut ett framben och lägger över bebisens ben så att den inte kommer längre.

Plutten klappade snällt och Willow var kolugn, även när grabben tappade balansen och dunsade ner på hennes huvud. Vad är lite huvudsittande vänner emellan?



Låg en stund på sängen och löste korsord med Willlow. Det hade redan börjat smälla men hon sov som en sten.

Gick upp och var lite social med gästerna. Vid 23.45 kom Willow förbi och hälsade och verkade vilja locka upp mig i sängen. Hämtade en rejäl hundgodis och mitt korsord. Willow kom upp som hastigast i sängen och hämtade godisen men gick sen till hallen. Där stannade hon ca 23.50 - 00.20, d v s när dom sköt som värst. (Det sköts mycket ifjol men i år var det ännu värre, kommunen hade ställt in midnattsfyrverkerierna och jag tror det fick folk att köpa och skjuta mer hemma)

Efter att ha vegeterat en stund och konstaterat att Willow inte verkade komma tillbaka så tog jag Törtle (min julklapps-mjukis-sköldpadda) och satte mig i hallen och korsordade. Försökte vara docilt och normalt sällskap utan att pjoska eller visa att det var nåt speciellt med fyrverkerierna. Efter typ en halvtimme verkade Willow var på humör att röra på sig så då la jag mig på sängen igen. Om Törtle låg kvar i hallen så konstaterade Willow att då kunde man gå och lägga sig så hon kom upp, rullade ihop sig och somnade. Efter några minuter började hon drömma.

Misslyckades för andra året i rad med att öppna champangen - ingen av dom som dricker alkohol var frisk nog för att vilja ha...