fredag 25 maj 2007

Miljöträning

Tog det rätt lugnt på dagen. Husse lunchlekte med Willow och gjorde lite inkallningar.

På kvällen skulle vi på födelsedagskalas hos några kompisar och Willow var också bjuden. På vägen dit besökte vi en handelsträdgård för att köpa present.

Willow gick inte alls bra i koppel inne bland blommorna. Troligen blev det lite mycket med alla dofter, färger och människor . Dessutom släpade matte på en liten rullvagn som Willow både ville vara före och efter vilket blev svårt eftersom det inte fanns plats att gå förbi. Hade nog behövt bara stå still ett långt tag (utan vagn) för att vänja stumpan vid miljön, tyvärr hade vi en tid att passa så det fick bli ett kort besök.

Väl på kalaset upptäckte Willow flera av sina favorit människor OCH sin favoritbebis och hade lite svårt att koppla av till att börja med. Hon gick runt och nosade på allt och alla och speciellt på kattens sittplatser och klösträd (katten var ute under besöket). Efter att vi hade hämtat in hennes filt från bilen så la hon sig dock på den och kopplade av lite mer. När någon rörde på sig reste hon sig dock ofta och gick till dom för att kolla läget innan hon återvände till filten.

Inkallningar inomhus (framför allt hos någon annan!) är nog något vi behöver öva mer på. Nej funkade hyfsat om kattleksaker och mat.