måndag 16 februari 2009

Struldag

Kände mig rätt bra igår så jag sa åt sambon att "jo jag kan nog köra ner bilen till verkstan om du lånar en bil och hämtar mig efteråt". Mådde inte så bra när jag vaknade men hoppades att det skulle gå över.

Åkte iväg. Mycket förvånande nog så var det mörkt i verkstan när vi kom dit (dom brukar vara igång vid 7). Väntade en stund - alla kan ju försova sig / ha sjukt barn eller dylikt... Efter en halvtimme ringde vi. Verkstan flyttade under den period vi inte hade VW men har samma telefonnr och det är fortfarande skyltat på det gamla stället. Gaah!

Letade oss fram till verkstadsadress nr 2. Snörvel. Kunde definitivt konstatera att jag mådde blä igen (fortfarande?). Åkte förbi apoteket på vägen hem - eller rättare sagt försökte... I den brantaste backen på vägen stannar vår lånebil och är heldöd. Det går inte ens att få igång varningsblinkers och vi står självklart i den fil bussarna använder för att svänga in... Jippi... Efter en halvtimmes väntan på att nån av våra bilburna kompisar ska kuna komma och hjälpa oss ger jag upp och går till apoteket. Det är stängt. Lyckas hitta en buss.

Kommer hem trött, sur och genomfrusen. Blir uppringd av en av mina kunder (hemma!), dom villl att jag ska fixa en sak bums. Suck - jag vet vad som hände förra gången jag försökte jobba när jag mådde så här. Ringer en kollega och försöker förklara problemet. Går en kort kissesväng med Willow innan jag rasar i sväng.

Husse tar lunchpromenaden trots att han snorar och jag tar en kort nattkiss, orkade inte träna alls :(