lördag 1 december 2007

Shopping / miljöträning

Åke till grannstaden för att kolla på höga, dubbade kängor åt mig. Husse lyckades hitta lagoma i måndags men inte jag - och jag är den av oss som brukar halka mest. Willow fick följa med eftersom det är en affär som tillåter (alla sorters) djur. Precis när vi kom in blev hon lite överentusiastisk, gissar att det var något av en doftchock. Efter en liten stund gick det hur bra som helst frånsett att hon fortfarande är så hungrig att hon smyger på dom öppna godislådorna. Hon tog dock inget men pekade ut den torkade levern för mig (hade missat den annars!).

Antihalkskor är beställda - längtar redan nu!

Hittade ingen plast-/metallapport åt Willow men däremot neoprenskor med sula med bra grepp. Köpte en för att ha om hon gör illa någon tass igen. Hon fick en helt bisarr gångstil med väldigt höga knäuppdragningar eftersom hon "diskret" försökte skaka av skon i varje steg, den första vi provade var faktiskt så stor att hon lyckades.

Hittade också underbart material (hästtäcken på rea) till Willows nästa täck(en).

Massor av människor (och en och annan hund) passerade och många stannade för att gosa Willow eller för att prata och säga hur fin hon var. Kändes väldigt positivt. Willow uppförde sig jättebra. Främmande männsikor som gör plötsliga böjar i sin färdväg för att nå Willow - utan förvarning - och hon bara viftar på svansen (och drägglar ner dom). Några var riktigt duktiga på att dra halsveck så dom ville hon inte skulle gå ;)

4 dl vanlig + 2 dl intestinal, 2 x (5 vanlig + 1 intestinal)