fredag 30 november 2007

Blärf

Kände fortfarande av gårdagens migrän när jag vaknade. Sen kräktes Willow över gästsängen och golvet. Det är en sån dag...

Tog en stillsam lunchpromenad. Övade hopp över vattenpöl och lågt staket. Övade sitt, stå, stanna och rätt mycket intill. Provade också intill med störning - det satt MASSOR av kajor på en av fotbollsplanerna. Willow var jätteduktig, det ryckte lite i hennes ben när vi kom nära och allihop flög upp men mer blev det inte.

Övade balansera på ett par stora stockar vid skolan. Samma problem som igår, frambenen balanserar fint, bakbenen går mest precis intill det hon ska balansera på.

Passade på att boka tvättid när vi var ute. Willow stod utanför dörren kollade bokningslistan (fullt). Hon tittade intresserat på katten (med nyfångad mus!) som passerade några meter bort men hon gjorde inget mer. Sen fick hon sina halsveck kliade av en trevlig granne som höll på att tvätta. På väg till andra tvättstugan mötte vi jättegrävskopan, det gick bra.

När vi sen bokat tvättid och var på väg hem igen hoppade Willow på mig :(
Men hon slutade nästan direkt jag sa till :)
Gjorde sitt, stå, snurra och fick beröm av förbipasserande småbarnsförälder. Begick sen misstaget att snedda över Sammys gräsmatta - Willow hoppade på mig igen och drog i min arm :( Fick henne till sist att sluta. Gjorde sitt, ligg + la godis på marken framför och sa nej, lät henne ligga en liten stund, ställde mig sen intill henne och sa varsågod. Hon låg still och koncentrerat. Det kanske är så här jag ska träna ligg för att få henne att inte resa sig direkt?!

Jag undrar varför hon var så hoppig idag... Övade jag för mycket (intill) och hon blev övertrött? Eller har jag övat för lite och hon fick tråkigt? Skendräktighetsgrej? Försenad grävskopeskräck??

3 x (2 dl vanlig + 4 dl intestinal)