onsdag 18 juli 2007

Skogspromenad & MYS

Sov länge. Åkte ut med Willow och gick en ganska lång sväng i skogen, i varierad terräng. Willow lyssnade bra på vänster, höger och stanna. Under typ halva promenaden lät hon till och med bli fjärilarna!

På väg tillbaka till bilen ville hon dricka i pölarna men det tyckte jag var en dålig ide. Bäcken var spännande tyckte Willow (riktigt ström efter allt regnande) men hon kunde inte räkna ut riktigt hur man drack ur den själv så jag hoppade ut på en sten och skopade upp lite i händerna + hon fick massa rent vatten när vi kom hem.

Willow var jättekelig. Så fort nån av oss närmade sig sovrummet rullade hon upp på rygg och viftade med benen som hon gör när hon vill ha sina ljumskar kliade... Hon lyckades fånga husse (och för den delen matte) flera gånger ;)

Husse gick kvällspromenad och matte fick bada i fred (Willow gillar lavendel och är följdaktligen lite för förtjust i mattes bubbelbad).

Lite senare på kvällen när matte försökte vika tvätt kom Willow med en leksak i taget, viftade med den framför husse för att han skulle följa efter upp i sängen och mysa. När vi skulle gå och lägga oss hade Willow samlat ihop tre märgben, en gummileksak, en trasa och ett plastben i sängen...