fredag 22 juni 2007

Midsommar

Typiskt svenskt sommatväder - d v s spöregn - under en stor del av dagen.

Husse och matte passade på att städa när det nu faktiskt var svalt (och ingen i familjen ville gå ut). Willows huvudsakliga promenadintresse var att hon upptäckte att någon fyllt rabatterna med kanelbullar. Vi förstår inte varför någon tyckte att det var en bra ide att lägga dom där...

Tillbringade kvällen hos vänner med en fin veranda med tak så där satt vi och åt och umgicks och lyssnade på regnet. Willow var med och uppförde sig (förutom ett lite entusiastiskt hälsande på värdparet när vi kom) rätt bra. Hon sa gruff när grannarna stämde upp sin första sång men tystnade sen och sa inte ens nåt när en av grannarna kom över för att förklara sjungandet. Däremot så försökte hon tigga vid bordet vilket hon i princip aldrig gör hemma men hon fick inget så förhoppningsvis lär hon sig snart att ALLA bord är "off-limits".

Gjorde sitt, ligg, stå, fingrarna, eskimåpuss, tass och nej-varsågod för att motionera hennes hjärna lite och sen lekte vi bära repet mellan matte och värdinnan. Jag tror inte att vi lekt det med någon annan än husse förut men Willow var jätteduktig, några av dom första gångerna kom hon bara bort och vände men sen insåg hon att om hon stannade till lite så kunde vi dra tillsammans ;)