lördag 12 juli 2008

På väg hem

Tog en sista promenad på stranden. Willow hittade ett enormt hål någon grävt och hoppade upp ur och ner i det. Kopplet var precis tillräckligt långt för att jag inte skulle trilla ner i hålet - om jag passade mig...

Packade ihop och städade. Åkte. Stannade utanför Jönköping för att hälsa på ett par kompisar. Två tredjedelar av familjen var tyvätt bortrest men vi hade jättetrevligt i alla fall :)

Simba (katt) och Willow funkade rätt bra ihop trots att det var länge sen dom sågs. Dom nosade lite när jag satt på sängen och kliade båda. Sen tyckte Simba att det räckte och väste åt Willow. Jag sa åt henne att backa och fortsatte klia båda. Efter en stund smög Simba närmare Willow och tittade lite på henne. Efter det kunde dom gå lösa tillsammans (vilket i och för sig innebar att dom huvudsakligen sov eller tiggde gos).

Simba gillar Willows godis och Willow gillar Simbas mat - i ett obevakat ögonblick hann hon köra ner huvudet i katternas matskål och ta en tuggga.

Efter en stund var det dags att åka vidare hemåt. Trodde vi... Vi kom nämligen ingenstans! Kopplingen på bilen hade lagt av helt så vi fick ringa efter bärgning. I princip alla biluthyrningsföretag var stängda. Swebus är inte tillåtet med hund. SJ utan djurkupé med Willow och 8-10 kollin bagage??