måndag 14 juli 2008

Förvirring & freestyle

Ringa runt och fixa med bilar och sjukanmälning och försäkringar. Urk. Underbara kompisar körde ner hyrbilen till Jönköping. Så skönt att slippa köra! Jag hade *inte* varit en bra chaufför efter 4 h sömn och all den stressen...

Tog en kort morgonpromenad med Willow.

Åkte en sväng till husse på sjukhuset, ny temporär diagnos: rosfeber och antibiotikadropp. Puh, i alla fall bättre än blodförgiftning!

Snäll kompis kom över och höll mig sällskap och hjälpte mig plocka undan efter semestern :)

Körde lite freestyle på lunchpromenaden. Var så trött att jag inte orkade gå nån längre bit...och sen började det åska när vi hade varit ute en liten stund...

Gjorde spinn, snurr, under, sitt, ligg, ligg + gå runt, kryp, kryp baklänges, sida, rulla (båda hållen), upp (från rulla/ligga), intill, nära, framåt (intill och i frontposition), backa (intill och i frontposition), surikat, buga, tass, puss, sväng och vinka (front och intill).

Det gick riktigt bra förutom att baklänges efter ca ett hasande översattes till vält på sidan och sprattla. Fick upp riktig fart på snurr och spinn, behövde inte visa hela tiden utan räckte med "startgest". Just nu backar hon snett och vill vara väldigt nära, undrar hur jag fick henne att backa på lite mer avstånd förut?? Willow vill gärna göra sekvensen ligg - sida - rygg - rulla. Jag försöker vänja henne vid att andra kombinationer kan förekomma och att hon inte ska tjuvstarta. Övade på positioneringen vid sitt, när vi var i Rigeleje hamnade hon ofta för långt fram. Idag gick det riktigt bra :) Provade vinka när jag stod intill henne, det var svårare än när jag står framför. Hon bytte tass att vinka med men jag är nöjd ändå :)

Husse fick komma hem en stund på permis från sjukhuset och få lite mat. Dom hade inte hittat nån plats på nån avdelning åt honom och akuten kan i princip bara gräva upp enstaka mackor.

Kvällspromenad - kort och tråkig. Välte i säng med Willow. Saknar husse.