tisdag 3 februari 2009

Ett sista freestyleryck

Tillbringade förmiddagen med att packa inför resan till Strömsholm.

Åkte se ut med Josefin och freestylade ett par timmar innan vi gav oss av. Freestylen gick sådär, Willow kändes ofokuserad och lättdistraherad. Misstänker att min nervositet över kastreringen smittade av sig... Körde lite agilityslalom när vi ändå hade kameran med, förhoppningsvis kan jag lägga in lite filmer sen.

Avslutade med att släppa Willow i en av inhägnaderna så att hon skulle få springa av sig. Hon verkade uppskatta det men samtidigt försökte hon hålla koll på var Azlan och Coyak gick och på dom söta JRT som tränade agility i den andra inhängnaden. Hon var riktigt duktig, inga planer på att hoppa över staketet även om hon gick fram och *försiktigt* stoppade nosen över staketet för att hälsa. Det gick riktigt bra, jag tror hon börjar lära sig att inte göra alltför snabba rörelser nära små hundar (om hon skrämmer dom vill dom inte pussas).

Packade in det sista (husse) i bilen och åkte. Kom faktiskt fram till Västerås utan någon större felkörning denna gång. Willow blev lycklig när vi kom fram - SNÖ!