söndag 8 juni 2008

Bebisbump & nya vänner

Hälsade på kompisen med bebisen. Willow börjar bli riktigt duktig på att samexistera med småbarn. Hon tar det numer väldigt lugnt och kan slappna av på ett bra sätt. Hennes storlek är visserligen lite riskabel eftersom hon kan råka välta ett litet barn men grabben har vant sig lite och Willow börjar lära sig att vara försiktig. Storleken kan dock ibland vara en fördel - grabben trillade ner från en kista och landade delvis PÅ Willow och hon rörde inte en fena, lite bumpande mellan vänner är helt OK.

Tog en lång promenad längs ån (varmt!) bort till några kompisar. Träffade deras vänner från Stockholm och visade Willow. Willow blev dessutom pussad av en söt tant som bodde i grannhuset som tvärvände och kom bort och gullade när hon såg Willow.

Trots massor av vatten var det lite långt att gå tillbaka så snällehusse hämtade bilen. Övade lite rally och tricks i skuggan medan vi väntade. Pratade med trevlig PRT ägare och tipsade henne om rally som aktivering. PRT:n och Willow ville verkligen hälsa men det fick dom inte, storleksskillnaden var lite mycket...

Ursäkta!

Nytt rekord i icke-uppdatering...

Det har varit lite mycket på jobb och privat så jag har haft ont om tid att skriva. Sen rasade datorn hemma ihop så jag har inte kommit åt nätet så mycket. Just nu sitter jag hemma hos en kompis och skriver.

Jag ska försöka skriva i lite vad som hänt den senaste månaden - vi har hunnit med rätt mycket hundträning trots allt ;)