onsdag 16 juli 2008

Buss, stickning och trick

Zombiade ut på morgonpromenad innan jobbet. Övade höger, vänster, stanna, soptunna. Mer orkade jag inte - jag är verkligen inte en morgonmänniska.

Husse kissade Willow innan jag kom hem så jag släpade iväg henne på miljöträning: buss till stan, sitta på torget och gå på stickcafe.

Vi fick jogga till bussen för jag hade läst fel i turlistan. Väl framme var hon mycket lugnare på hållplatsen än hon brukar vara, satt och slappade, inget stress (litelite tendens när fel buss passerade och stannade).

Bussen saknade tyvärr barnvagnsutrymme bak så det fanns inget bra ställe för Willow att stå på och en del av kurvorna är väldigt tvära. Tyvärr verkar dom jobbiga kurvorna ha blivit fler med den nya rutten så ungefär halvvägs ville Willow kliva av.

Övade lite rally på torget och gågatan: sväng 180, 270 & 360, sitt +1+2+3 (intill och front), front+sitt+intill/gå runt (om man gör gå runt med stor ryggsäck trasslar man ihop sig). Gick riktigt bra. Willow klarade störningen av massor av gångare, en korvmoj, en elförsäljare och en massa duvor. Hon blev lite distraherad av en hund på nära håll men dom som var lite längre bort gick jättebra.

Övade lite trick på torget bland folk: spinn, snurr, framåt+backa (intill & front), tass, fingrarna (vänster och höger, underhållning när vi väntade i en busskur).

Åkte buss hem. Stod och pratade med folk i busskuren och gjorde trick så större delen av väntandet gick bra. Dock otur med bussen igen (ingen barnvagnsplats). Willow var ändå lite mer avslappnad än på vägen in till stan.

Upptäckte igår att Willow har mjölk igen. Och inte lite heller. Suck.