fredag 17 augusti 2007

Egen ringträning & inkallningar

Semester :)

Badade Willow. Varmt vatten är en hit. Hon vill INTE gå in i badrummet men står snällt och lugnt när hon lik är där. Tittade på när vi spolade och tvålade och joxade och försökte torka oss genom att slicka oss. Gulletösen :) Två minuter efter att vi är klara och hon fått gå ur badrummet, stoppar hon in halva sig igen för att kolla om matte gör nåt kul... tråk-matte duschar men i alla fall...

Tog en lunchpromenad med Willow. Genade genom ett av skogspartierna. Det ligger glas där igen :( Tack och lov inte på så många ställen och jag såg det så vi kunde gå runt men det är ändå himla trist att alltid behöva vara på helspänn så att Willow inte kliver på något...

Willow hittade en JÄTTEgren med löv och allt som låg i början av dungen. Hon blev stormförtjust i den och bar omkring på den både inne bland träden (utan att fastna!) och sen när vi kom ut på fotbollsplanen. Lyckades så småning om övertala henne att lämna den.

Äckligt (tyckte matte men framför allt Willow):
Willow åt lite gräs igår men glömde tydligen tugga så hon gjorde "pluttar på snöre". Uärk!!

Tänkte ställa bajspåsarna på dubbelbänken på lekplatsen men så fort jag kom i närheten av den hoppde Willow upp och balanserade. Duktig tös! Verkar som att balansgrejer är kul igen :)

Balanserade på betongormen, hade lite svårt att få Willow att gå så långsamt att även sölmatte hann med. Balanserade på den svängda bänken, det gick också bra.

Gick in på skolplanen och bytte halsband & koppel. Provade nya utställningshalsbandet och nya handtaget (funkade riktigt bra). Övade springa cirkel och fram och tillbaka. Övade posera. Willow blev lite studsig två gånger man var på det stora hela jätteduktig och sprang fint. Kunde till och med dra upp farten rätt ordentligt (fast då började jag hosta).

Bytte tillbaka utrustning. Försökte få Willow att göra fånga. Gick inte så bra, dels var hon lite distraherad av dofter och synintryck, dels följde godiset med lite i vinden och när matte redan kastar dåligt så blir det rätt snett.

Testade att sätta upp tält utan husse. 10 min upp. 11 min ner. Med grannbarn som frågar vad jag gör och varför. Känner mig lite nöjd med mig själv ;)

Tog kvällspromenad med husse. Provade nya inte-strypa-alls-halsbandet som vi köpt till MH:t på söndag. Övade inkallningar. Sitt/stå + stanna + gå iväg + komma tillbaka. Provade springa iväg med bollrepet efter att jag gjort stanna på henne, det funkar, hon följer inte efter förrän hon får kom/varsågod! Gjorde lite fulapport och lekte allmänt.