tisdag 22 januari 2008

Skogspromenad med snubbelfot


Åkte ut i skogen med Willow och ett par kompisar.

Tog en riktig långpromenad på mitt favoritställe och provade nya stigar i skogen. Willow var överlycklig, inte bara skog och snö utan en hel flock också :)

Såg en/två goldens på lite håll så det verkar som om några fler har hittat dit. Höll i Willow ordentligt tills dom var långt utom synhåll.

Större delen av promenaden höll Willow sig nära och kom när jag/kompis ropade, gick på hyfsat rätt sida om träd o s v.

Här kommer Willow i full fart

Så här nära hinner hon komma innan kameran kan ta nästa kort

MEN vid tre tillfällen pep hon i väg rätt långt :( Hon var stundtals utom synnhåll och sprang - eventuellt spårade hon, innan förra vintern hade vi inte tränat så mycket på det. En av gångerna hann jag bli lite nervös för att hon fastnat med linan någonstans. Sista vändan hoppade hon över bäcken och galopperade omkring ute på ett fält.

Willow spårar - i galopp:


Efter sista tokruset upptäckte jag blod på Willows ena framben. Vid en närmare koll så blödde hon på TRE ben. Tack och lov ytliga skrapsår, antar att hon kasat mot sten/träd/is när hon galopperade... Hon verkade inte halt, puh...

Väl hemma när Willow legat och sovit nån timme (hon var riktigt trött efter promenaden) så visade det sig att jag andades ut lite för tidigt - Willow haltade på ett bakben (höger?!) när hon reste sig :(

Husse tog en stillsam kisserunda med henne på kvällen och då haltade hon lite mindre.