tisdag 27 januari 2009

Bus och barn

Tog med spårlinan ut och släppte Willow så att hon skulle kunna springa av sig. Så mycket springande blev det dock inte, hon var mest inne på att gå runt och nosa alternativt titta förväntansfullt för att se om matte vill hitta på nåt... Och matte är ju inte nödbedd när det gäller träning så vi övade lite inkallningar, linförighet, platsliggning och freestyle.

Inkallningarna gick bra i början sen tappade hon lite fart, måste komma ihåg att inte berömma henne innan hon är ända framme hos mig!

Linförigheten fortsatte gå bra :)

Platsliggning var INTE populärt, Willow tyckte det var alldeles för blött och försökte ligga utan att nudda marken med magen. När jag inte gick med på det så satte hon sig istället... Nåja, det är ju en förbättring från ifjol när hon vägrade sitta om det var blött... Övergick till att köra stanna under gång och distanssitt, funkade hyfsat men måste öva mer.

Den fågelintresserade grannkillen kom ut och gosade Willow och tränade lite med henne. Sitt, tass, kasta rep och dragkamp. Willow är riktigt duktig på att anpassa dragandet efter motpartens styrka.

Det kom förbi några andra barn och ville veta hur stor Willow är. Berättade och visade sen genom att göra .

Puh vad jag är glad att Willow numer tycker om barn! Hon får inte några busöverslag efteråt längre! Och idag var det väldigt bra efter som grannkillen följde med hem för att gosa mer med Willow och klappa Oppe. Oppe är fortfarande lite nervös inför klappandet men det är han ju med alla. Provade att låta grabben mata Willow, inga problem, hon satte sig som en duktig flicka och väntade till han sa varsågod :)