måndag 9 juli 2007

Långfärd

Tog en förmiddagssväng på Övningsområdet.Lät Willow springa lös i linan och bara leka. När det poppade ut ett par pensionärer ur ett snår så skällde hon ett par gånger men när jag glatt hälsade och pratade lite med dom så lugnade hon sig. När det lite senare kom förbi en tjej med hund så hälsade jag och gick sedan åt ett annat håll medan jag lockade på Willow. Hon drog inte alls mot hunden! Hon stannade till ett litet ögonblick och tittade men sen följde efter mig :)

Vi var på det minst sanka stället men det var ändå plaskblött, på vissa ställen hade jag vatten halvvägs till knäna (borde tagit stövlar istället för kängor!) och Willow plaskade fram men det tyckte hon var kul... Hon sprang massor och var jätteglad samtidigt som hon höll sig nära mig :)

När vi gick över bron klev Willow ner i ett hål med ena bakbenet men hon verkade inte ha gjort sig illa. Puuh! Sen sprang hon så fort att hon halkade omkull och gled i vattnet/gräset.Gräset är axelhögt på mig nu...

Sen kom husse och hämtade oss. Torkade av Willow så gott vi kunde, satte Willows mat och åkte sedan. Stannade och matade och rastade Willow ett par gånger på vägen. Willow vill inte äta inne i bilen utan vill gå ut och röra på sig lite och vakna till först innan vi gör sitt - varsågod. Dricka ville hon inte göra alls men tack och lov var det kallt och regnigt.

Vi träffade snälla människor när vi rastade som ville hälsa och gosa Willow, hon hoppade lite på en kille med en jättekamera men han hade själv busat upp henne och tycfckte det var kul så det var OK.

En av gångerna vi stannade joggade vi lite på stigar i den småländska skogen. Det var jättekul tyckte Willow och det gjorde faktiskt min rygg betydligt bättre ;)

Resan skulle ha tagit sex timmar men på grund av vägbygge var det JÄTTEKÖ vid Gränna. Det tog en och en halv timme att åka ca en mil! Vi försökte svänga av och ta en annan väg men alla andra vägar var avstängda på grund av översvämmning :( Det tog över nio timmar innan vi var framme, suck...

När vi äntligen kom fram så var det dags att gå kvällspromenad, vi hittade ett fint fält att gå på - med massor av brännässlor (och jag hade kortbyxor) - så Willow fick rasta av sig lite innan vi slog upp tältet i trädgården. Hade lite tur så det var uppehåll medan vi gjorde i ordning. Willow hittade Stellas favoritgrävställe så vi fick stlla en pall över det men hon tog i alla fall inte äpplet från det lilla trädet. Så fort tältet var klart gick Willow in och välte och somnade och det gjorde vi med.