måndag 24 september 2007

Måndagar är seega

Vet inte varför men jag (och kollegan jag jobbar med) var jättetrött idag.

Jag jobbade eftermiddag och gick lunchpromenad med Willow innan jag gick till jobbet. Rätt skönt väder men Willow var lite lättdistraherad.

Övade lite upp, ner, upp + stanna. Lyckades med upp + sitt på bänk - på tredje försöket, dom två första gångerna passerade det folk och Willow glömde vad hon höll på med.

När vi klättrade runt på en av lekplatserna (upp, ner, upp + stanna, upp + sitt) förde kajorna massor av väsen - inte kraxande utan knak och brak av grenar - det tyckte Willow inte om så hon gruffade lite åt dom. Gjorde in i mycket liten lekstuga.

Fick syn på Alfons och Bina med husse på lite håll. Vinkade hej och tvärvände sedan innan hundarna hann få syn på varandra. Joggade en bit. Hittade en undanskymd gräsmatta. Övade sitt, ligg, hit, hit + sitt, fånga och sitt/stå + stanna + kom /gå-tillbaka. Det gick skapligt men Willow övertände lite på hit och hit + sitt och galoppade förbi för fort för att ens vara i närheten när jag kom till slutet av sitt-kommandot. Ibland satte hon sig sen i "fel" position, ibland satte hon sig inte alls.

Försökte göra fånga inomhus men andra gången Willow fick repet i huvudet för att hon inte alls var med gav jag upp för dagen.