tisdag 24 mars 2009

Träningssällskap?

Idag åkte Josefin och jag och tränade. Första gången efter att vi utannonserade "vår" träningstid. Spänd förväntan - skulle vi få några mer att träna med? En dam dök upp och tränade agility på övervåningen (jättebra störning!) men i övrigt var vi själva. Hoppas att det dyker upp mer folk längre fram...

Willow var OERHÖRT pigg och energisk. Tränade mer än jag hade planerat men hon verkade gilla det. Övade "starter", några sitt-vänta-vänta-zick-zack och några sitt-vänta-vänta-gör nåt annat. Försökte göra som Johanna visade och hetsa upp henne i slutet på vänta. Gick riktigt bra :)

Körde igenom dom flesta "standardmomenten". Tränade hopp genom armarna - Willow fuskade lite, gått om plats och matte ser inte så bra utan glasögon - men fick till ett par bra :)

Övade hopp över pantesvans. Först ville Willow tugga på svansen men efter en stund gick det. Lyckades få till två hopp i följd!!

Josefin har börjat träna pojkarna att stå på händer. Jättehäftigt, dom är såå duktiga redan nu :)
Azlan var jätteduktig. Och TYST!
Coyak gick jättebra och när han busade efter att ha varit duktig kom han nästan ända bort till Willow och viftade på svansen åt henne :)

Kan inte bestämma mig för om jag ska köra Rosa pantern eller inte som nästa låt... Kostymen har ju legat klar i nån månad men jag har ett trick eller två jag gärna vill få in och nu verkar det som om både Renata och Lina ska köra Rosa pantern och dom är MYCKET bättre än vi... Även om vi inte tävlar i samma klass så känns det lite tråkigt och härmigt - trots att jag inte hade nån aning om deras program när jag började planera vårt! Kanske ska köra Amish Paradise först?!? Eller nåt annat? Jag har ju ett par förberedda...