torsdag 27 december 2007

Snörvel + lite träning

Mår lite bättre, kan ibland säga en hel mening. Släpar mig upp och iväg till släkten - vill träffa dom lite i alla fall innan vi ska hem.

Gick en sväng med Willow i linan och lät henne springa av sig. Övade lite kom, hit, hit + sitt, marsch, bära till husse/matte men lekte mest (kastade rep / drog i rep). Tappade rösten två gånger och fick lägga mig med Willow när vi kom in.

Blir övertalad av barnen att visa hur en klicker fungerar och vilka trick Willow kan. Saboterade eventuellt lite av timingen i klickerträningen genom att låta lille brorsonen klicka (jag talade om vad Willow skulle göra innan klicket och signalerade åt honom när det var dags, det går lite fortare om jag gör det själv) men han tyckte det var jättekul. Vi körde "gamla" trick: sitt, ligg, tass (hand), fingrarna, eskimåpuss, snurra (båda hållen), framåt och backa (gick inte så bra). Var tvungen att sitta ner större delen av tiden p g a febern, annars hade jag stillsamt vält in i legot. Barnen verkade tycka det var kul och båda gosade Willow :)