fredag 7 september 2007

Bebisträning

Går en kort kisserunda i kvarteret med Willow och lastar sen in henne i bilen. Vi ska på skogsutflykt med en kompis och hennes bebis. Willow är jättehoppig på väg till bilen och vill inte alls kliva i :(

Vandrar runt i skogen i ca 1,5 h. Provar lite nya stigar. Hittar en lång spång som Willow utan minsta tvekan galopperar längs (sist hon gick på spång - ifjol - trillade hon av).

Willow följer med bra och efter två försök att pussa bebisen inser hon att det inte är läge för det nu. Har det allmänt mysigt :)

Upptäcker plus och minus med att jag tränat så mycket balans med Willow. Å ena sidan tror hon nu att hon är en stenget. Å andra sidan har hon en viss poäng med det.

Handlar lite hundgodis på vägen hem. Willow blir inte särskilt störd av barnskrik längre.

Bebis med mamma följer med hem och pappan ansluter sen. Pratar, låter Willow och bebisen leka, lagar mat och äter. Har en mycket trevlig kväll :)

Mamman sätter bebisen på Willows pad, där gör det inget när han tappar balansen och välter. Willow är jätteförsiktig med bebisen man samtidigt mycket intresserad och vill nosa och tvätta honom överallt. Bebisen gillar Willow och försöker klappa/grabba tag i henne och när han välter tar han ett stadigt grepp i Willows kinder och försöker dra sig upp i sittande igen. Willow viftar på svansen, "valpen" vill leka roliga lekar...

Går kvällspromenad. Både Willow och matte är trötta. Övar lite hit + sitt och stanna. Går trappan upp & ner. Övar posera och jogga, det går riktigt bra. Upp och ner på bänkar och betongorm. Willow gruffar lite på brölande tonåringar men distraherar sig själv genom balansgång.

Packar inför morgondagen.