torsdag 17 maj 2007

Mer action än planerat

Fortfarande trötta. Går en lugn koppelpromenad till lunch. Tar med spårlinan ut för att leka/träna lite på kvällen. Gör några inkallningar och leker med repet. Sätter oss i solen och myser.

En driva barn cyklar/springer fram mot oss. Jag reser mig lite för sent och Willow hinner börja säga vaff (ena cyklisten stannar ca 1 m bort för att prata med oss). Pratar lite med barnen, Willow studsar runt lite p g a nervositet och att dom har en boll och Willlow vill väldigt gärna leka med bollen. Nämner detta för barnen varpå dom erbjuder henne bollen. Gulle :) Får förklara att Willow tyvärr tar sönder bollar så vi går och leker utanför fotbollsplanen så att dom kan spela i fred.

Övar lite inkallning, sitt, stanna kvar. Går rätt OK. Sen kommer ett litet barn i en elbil, kör mycket ryckigt och krokigt. Willow har aldrig sett en sådan och blir lite hoppig igen, suck...

Bestämmer mig för att det nog är dags att gå hem. Möter då tre tonårsgrabbar. En hjular fram på cykelbanan, en (som vi känner sen tidigare) har högtalare i fickorna och spelar musik på dom. Alla tre ropar högt (för att överrösta musiken?). Han vi känner vill hälsa. Willow tycker att högljudd musik ur fickorna är skumt och börjag hoppa igen så jag får be honom stänga av. Sen hälsar. Willow är snäll men lite studsig + blir värre när dom andra grabbarna roar sig med att bygga ett mänskilgt torn. Står och snackar lite, grabbarna är snälla och förstår varför Willow blir lite hoppig när hon stöter på så mycket nytt på en gång.