tisdag 18 mars 2008

Tisdagspromenad

Blasket blev snö igår kväll så nu har vi ett hyfsat lager. Willow ville inte alls gå hem på morgonpromenaden, hon ville att husse skulle stanna ute och leka i snön med henne.
Willows tass verkar nästan helt läkt så vi bestämde oss för att köra den "traditionella" tisdagspromenaden. Dock inte där hon gjorde illa sig utan på ett annat ställe. Visade sig vara lättare sagt än gjort, det var bilar (och hundar) överallt på övningsområdet - utom där det var färister eller andra grejer som Willow inte får/kan gå över på. Hittade till sist ett ställe vid sjön. Enorm hage med lite träd och sjö i som hade en vanlig - och öppen - grind. Yeejh!



Stängde grinden efter oss när vi gick in så Willow kunde verkligen få vara lös utan att vi behövde oroa oss :)

Willow hittade massor av fina spår (hund + byte?) och roade sig kungligt. Ju mer spåret snurrar ju roligare är det ?!



Busade, övade lite inkallningar, stanna och fånga men Willow fick mest skutta runt i snön på egen hand och upptäcka och njuta...

Av någon anledning tycker Willow att det är jättekul att köra ner hela huvudet i snön och ploga med pannan:


Det kom en hagelskur mitt i alltihop men det brydde sig Willow inte om. Vi gick i a f en liten sväng in i skogen. Varpå Willow hittade massor av fina trädstammar att hoppa över och nosa bland. Hon funderade en liten sväng på att prova isen (issörjan!) men lät bli när jag sa till.


När vi kom ut ur dungen fick Willow ett springryck och galopperade runt på ängen i full fart. Upptäckte att hon hellre tar ett *jättesprång* än landar i stora slaskpölar.


Byggde några jättesnöbollar som Willow fick hoppa sönder - bättre här än ungarnas snögubbar!

"Är den här min?"

"Säkert?!""Tjohoo!!"

Puuh - även Willow blev lite flåsig efter ett tag!

Väl hemma var vi allihop jättetrötta. Kröp upp i sängen och mös. Sen kom husse hem och kröp upp han också. Hela flocken samlad :)