fredag 5 oktober 2007

Packa och köra

Hundsemester :)

Packade och lastade bilen. Åkte ut på övningsområdet och lät Willow springa av sig. Övade inkallningar, platssättning och fulapport. Provade att göra stanna på Willow och sen kasta bollrepet till mellan oss medan Willow satt still och väntade på tillåtelse att springa efter leksaken. Det gick över förväntan bra :) Hon gjorde en tjuvstart men i övrigt gick det bra.

Åka. Rasta. Willow vill inte ha lunch. Misstänker att hon inte gillar att vara proppmätt när hon åker bil... Åka.

Tog kustvägen upp. Fastnade i fredagsköerna i Stockholm :( Tog evigheter. Sen kartläste jag fel i Norrtälje så vi körde åt fel håll en stund (två gånger!)

Åkte raka vägen till vår uppfödare. Visade upp lillan, dom verkade nöjda med vad dom såg :) Willow är tydligen jättestor även för att vara en Pine Garden hund. Lagom hull :) Willow var jätteglad över att få komma ut ur bilen och ännu gladare att träffa uppfödarna, det råder inga tvivel om att hon känner igen dom och tycker att det är kul att träffas! Och vi kan bara hålla med :)

Husse gick promenad medan matte hälsade på Peggy och Freja. Peggy har fått en vit mask där hennes svarta var tidigare, jag tror hon kände igen mig, jag fick massor av pussar. Sen fick jag Freja pussar också ;)

Freja är mindre än Willow så hon kom i Willows gamla gulletäcke. Bra att det kommer till användning nu när Willow är för stor för det :)

Åkte till vandrarhemmet. Nja, d v s försökte. Östhammar visade sig ha massor av sportanläggningar och snirkliga gator så vi åkte fel i flera omgångar. (Efter det här kanske husse får sin GPS som han vill ha). Till sist kom vi rätt. Puh! Fint (och billigt) rum. Varmt :) Plockade ner alla madrasserna på golvet så att vi kunde sova ihop med Willow som vi brukar. Willow tyckte det var lite läskigt att gå på toa i beckmörker på nytt ställe.