fredag 21 mars 2008

Barnpromenad

En kompis ringde och undrade om vi ville hälsa på. Husse har visst övertagit min magsjuka så det blev bara jag och Willow.

Började med att ta en rätt lång och rask söva-bebisen-promenad. Willow drog lite i början (nytt territorium) och slutet (trött). Däremellan gick hon mestadels helt OK i kopplet, frånsett ett upptäcka-kanadagäss-för-första-gången-skutt och ett ooh-vilka-fina-hundar-det-går-där-borta-skutt men hon lyssnade och kom bort till mig :)
Har upptäckt en liten nackdel med att jag - när Willow inte är under kommando - låter henne välja sniffsida av vägen. Hon kliver då och då ivägen för barnvagnen. Fast det är mindre nu än första gången och hon verkar också mindre benägen att vakta bebisen /måsta gå före barnvagnen för att kolla läget. På det stora hela: framsteg :)

När bebisen vaknat igen lät vi honom och Willow hälsa. Grabben har lärt sig gå sen sist och verkade mycket mer positiv till Willow och hennes blöta pussar. Willow var jätteförsiktig med honom men när jag försökte få henne att ligga så att grabben skulle få vara överst så gick det bara några sekunder åt gången sen ville Willow resa sig så att hon skulle kunna nosa/pussa bättre.

Att huset sen luktar katt gör det ju inte lättare för stumpan att koncentrera sig...

När vi kom hem var Willow i total koma.

Idag räknade vi nej. Det blev 8 st (+ ett från kompisen när Willow försökte sno hennes sons napp).