fredag 4 april 2008

Spår!

Jag och en kompis tillbringade en halvtimme med att försöka få in Willow i bilen. Till sist lyckades vi. Puuh!

Åkte ut i skogen. Upptäckte att ytterligare ett av våra favoritställen har fått färist och håller på att få elstängsel :( Passade på att maxutnyttja stället medan vi fortfarande kan...

La ett spår. Blev kanske lite överambitös och gjorde spåret så långt som klädnyporna räckte.

Hämtade Willow och min kompis i bilen och gick en promenad. Drog/kastade lite bollrep och min kompis övade intill + jogga men mest njöt vi av det fina vårvädret. Hittade massor av blåsippor (inklusive vita, rosa och lila sippor). Willow hittade några fina trädskivor från när dom hade huggit ner skog.

Kom tillbaka till spåret när det hade gått ca 40 min. Bytte om till sele och rätt lina lite innan vi kom fram varpå Willow började tvärdra. Lugnade henne lite och sen gick hon hyfsat fram till starten, var lite rädd att hon skulle tappat tråden (har hänt en gång tidigare när det tog för lång tid från sele till spår).

Nix :)

Hon spårade inte i lika högt tempo som hon oftast har men det gick riktigt bra. Hon genade lite i en kurva och gick på fel sida om en stormfälla men kom tillbaka till spåret. När det gällde stormfällan och jag stannade fick jag en "men kom igen nu, vi SKA häråt"-blick och hon hade rätt. Båda sakerna kan ha berott på vindavdrift men jag har inte riktigt koll på hur det funkar - eller så var hon bara lite disträ just på dom ställena.
Hade lagt spåret över tre stockar, en kliva, en pyttehopp och ett lite större hopp. Inga problem enligt Willow! Spårslutet låg i en ihålig stubbe.


Berömde, belönade och busade. Tog en liten paus och drack den skvätt vatten vi hade fått med oss + mös i solen. Willow mös också.

(Får inte glömma vattenflaskorna nästa gång!!!)

På väg tillbaka till bilen loggade jag spår och plockade ner klädnypor. Willow och min kompis gick en annan väg tillbaka, Willow höll dock på att dra omkull henne när jag skymtade uppe i skogen.

Mycket lättare att få in Willow i bilen den här gången men hon strulade lite nu också :(

Hade funderingar på att ta med Willow på stickkafet men hon (och vi) var för trötta för det.