söndag 6 januari 2008

Kramsnö

Önskar jag hade haft med mig kameran ut...

Willow gick och plogade med nosen i kramsnön, det var jättegulligt. Sen skuttade hon stundtals till som en kalv på grönbete ;)

Kastade några snöbollar till henne - hon tycker det är lika kul som förra vintern ;)

Rullade också ihop en stor "snögubbe"-klump åt henne så att hon fick hoppa sönder den, det är ju inte så artigt om hon hoppar på barnens snögubbar...

Lät henne springa lite i linan och bara njuta av snön. Gjorde ett par inkallningar och sitt/stå + stanna. Sen tog Willows hjärna slut, det fanns bara plats för den underbara, slafsiga snön...

Gick hela vägen hem med henne i linan. Tänkte jag kunde prova på att testa för hon verkade rätt trött och nöjd och det var väldigt lite folk ute. Det gick OK, hon lallade lite mycket ibland och fastnade i dofter men när vi kom runt ett hörn och möte två skällande småhundar som gjorde utfall så gjorde hon bara en (ganska stillsam) lekinvit med ett litet drag i linan, matte glad :)

Kloklippningsdags. Willow försökte gå därifrån ivrigare än vanligt - undrar varför... Kombinerade med tassbad och tassalva, det är mycket äckligt klägg ute under snön.

Matte och husse är fortfarande snuviga och orkar inte mycket :(
Vill att det ska gå över!!