måndag 27 augusti 2007

Regn och onödigt bilåkande

Tog en "standard lunchpromenad". Gick förbi ett av dagisen, Willow brydde sig inte om barnen alls, inte ens när ett av dom gallskrek. Övade jogga, hit, sitt, stanna, fånga och lite passivitet (sitta på bänk och hänga). Fånga och passivitet gick skapligt. Resten gick inget vidare, Willow var okoncentrerad och fastnade med nosen i allt vi passerade - även när jag sprang med henne. Sitt gick uruselt.

På kvällen åkte vi iväg till grannstaden för att (på plats, med hund) köa för att anmäla oss till en spårkurs. Jag har tidigare - via telefon och internet - föröskt ta reda på vilken/vilka veckodager kursen går men inte lyckats få något svar. Nu lyckas jag äntligen hitta rätt person - och då visar det sig att kursen är på söndagar, d v s samtidigt som vår vardagslydnad :( Jaha, vi passar i alla fall på att ta en skogspromenad på/vid klubbhuset i spöregnet och höstkylan innan vi åker hem igen med oförättat ärende. Dom har en jättefin skog!

När det är dags för att natt-kissa Willow regnar det fortfarande, bläh... Snor både husses regnhatt och hans regnjacka eftersom jag inte hunnit ta fram min tjockare jacka från sommarvilan.