måndag 11 februari 2008

Långpromenad

Jobbade eftermiddag. Tog en lite längre lunchpromenad än planerat. Husse hade glömt en sak hemma så Willow och jag gick förbi honom på jobbet med den.

Gjorde lite stanna, nu-går-vi, snurra och sväng under promenaden.

Rullskideåkare än... faschinerande... tycker Willow. Det är bäst att vara en bra bit ut i terrängen när dom passerar för hon vill fram och undersöka.

Provade fårhagen vid jobbet. Nån hade böjt en metallbit över där man förut kunde haka upp grinden. Medan jag funderade på om jag kunde ta loss ekerskyddet så konstaterade Willow att om hon duckade och klämde lite samtidigt så kunde hon smita under kedjan och låset. Trodde inte alls att hon skulle få plats men det fick hon. Släppte henne och lät henne springa som en galning en stund.

Suck... hon är så vacker när hon rör sig... det är lite som när jag ser lejon springa på TV...

Gjorde lite sitt/stå + inkallning och fånga. Lyckades få Willow att stanna - och vända - med bara rösten när en annan hund passerade utanför hagen :) Kompenserade nästan för när hon blev tvärintresserad av att titta upp i ett träd och inte reagerade ett skvatt på att jag försökte kalla in henne. Måste jobba mer med inkallningen men det hade jag ju redan räknat ut.

Promenerade hem. Trötta.